Jag behöver det här! Jag måste få skriva om saker jag upplever… Därför startar jag upp min gamla fina ”en samhällsorienterad blogg” igen. Nu under namnet FARBROR.COM

Det går inte en dag utan att något fångar min uppmärksamhet som jag känner att jag vill avhandla. En starkt drift att få skrika ut hur just jag upplevde det och vad jag anser om saken. I dagens egocentriska samhälle känner jag dessutom att jag har all rätt att ta upp exakt så mycket plats jag vill.

Fördelen med en blogg är att ni som skiter högaktningsfullt i mina tankar och åsikter kan strunta i att besöka farbror.com. Men för er som kanske tycker att det kan vara intressant att höra om hur den lilla arga farbrorn kände, tyckte och reagerade på diverse saker finns jag här igen.

En samhällsorienterad blogg är tillbaka och ingen är gladare än jag!

maxresdefault