Imorgon måndag skall jag få ett paket levererat till min dörr. Igen… För fjärde fången på kort tid. Postnord har lovat att det kommer att levereras imorgon.

För er som läste mitt förra inlägg om Postnord så vet ni att jag och Postnord inte är helt hundra procent kompatibla. De har inte lyckats leverera till mig trots att jag varit hemma. Trots att jag suttit någon meter bort från min lägenhetsdörr. Trots att jag till och med haft vänligheten att ha lägenhetsdörren öppen för att hjälpa till med leveransen.

Med allt detta i bagaget har jag denna gången sett till att de inte kan misslyckas. Min tanke är att utnyttja att jag har semester, mycket fritid och ingen direkt hobby helt enkelt.

Så vad har gubbjäveln hittat på undrar ni?
Jo mina vänner, det skall jag gladeligen förtälja.

Jag har ringt Postnord och meddelat att jag denna gången återigen är hemma. Jag har chattat med dem på Facebook och sagt att detta är paketet som de kan rädda det sjunkande skeppet med. Denna gången kan de klara av det. Med just denna försändelse kan de bryta trenden.
En bekräftelse på chatten har inkommit från en mycket trevlig Angelica om att mitt paket, med det exakta kollinumret jag meddelat, absolut skall komma fram till min dörr imorgon måndag.

Utöver det jag precis nämnt har jag en vattentät plan om hur jag skall hjälpa till. Den kan inte fallera. Allt är genomtänkt in i minsta detalj.

Jag skall helt sonika sitta vid min brevlåda med utsikt över hela gatan under hela dagen till paketet kommer. Skulle jag mot förmodan tvingas att lämna min plats sitter ett anslag på brevlådan med text som medför att vi tillsammans skall klara detta.

(Här kan ni läsa brevet som skall sitta på brevlådan i PDF-form)

Denna gången kommer ni klara av ert uppdrag Postnord! Med lite kundhjälp dock men ändå. Kommer det inte kännas underbart att starta veckan med ett paket som faktiskt kom till rätt adress och i rätt tid?

Ni får gärna tacka mig. när vi genomfört detta. Kanske vill ni bjuda på en kopp kaffe på närmastes lokalkontor eller liknande?

 

Är det inte skönt när man har för mycket fritid?